TJÄNSTER / SÄKERHET

Åtgärder för dataintrång och dataförluster

TJÄNSTER / SÄKERHET

Förebygga, förhindra och återställa

När vi jobbar med säkerhet jobbar vi alltid utifrån dessa tre värdeorden när det kommer till säkerhet. Våra lösningar förebygger att du hamnar i måltavlan hos hackers, stoppar dem från att kunna göra intrång samt räddar din data vid dataförluster, som kan uppstå av allt ifrån hackers till fel hos dina moln-leverantörer.

Förebygga

 

Vi identifierar ert nuläge och kan därefter upprätta ett förebyggande skydd mot säkerhetshot. Det görs med övergripande säkerhetsanalys, samt erbjuder vi IT-Policy och medarbetarutbildningar.

Förhindra

 

För att förhindra säkerhetsincidenter arbetar vi aktivt med skydd mot spam, virus, phishing och ransomware. Vårt skydd mot intrång görs bl.a. genom kontroll av access, brandväggar, multifaktorautestiering, säker e-post och antivirusskydd. Vi erbjuder mer avancerade MSSP-tjänster som lastbalansering och WAF samt endpoint protection. Vi hjälper självklart till med VPN och säkra anslutningar även utanför kontoret.

Återställa

 

Backup- och restoretjänster ingår i vårt hostingpaket men finns även som tillval för servrar och enskilda datorer. Vi har möjligheten samt kunskapen av att upprätta disaster recovery, DR planer och Business Continuity som gör att din verksamhet snabbt kommer igång igen om en större incident skulle inträffa.

Trygga lösningar

Brandvägg

Kom igång idag

Skapa ett skydd mot dataförlust och dataintrång idag!