TJÄNSTER / TELEFONI

Enkel telefoni, för kunder och medarbetare

TJÄNSTER / TELEFONI

Enkel telefoni genom Flow & Surfia

Surfia är ett varumärke i Wekudata AB. Wekudata AB har funnits i 25 år och sitter i kontor i Laholm. Surfia är vår telefonilösning, vi vet att du har annat att göra än att fundera på företagets telefoni. Genom Flow kan vi erbjuda användarvänlig telefoni för dig och ditt företag.

Lär känna Flow

När du väl är igång med företagstelefoni så är Flow den plattform du mest kommer att interagera med. Låt oss presentera Flow och alla dess fördelar.

Kvalité och teknik

 

Flow utvecklades i Sverige av Telavox, som är bolaget bakom varumärket. Den egenutvecklade plattformen och de 90 anställda utvecklarna gör att man har full kontroll över plattformen och lätt kan uppdatera och integrera nya funktioner. Har du en bra idé som du vill ska finnas i tjänsten, så finns det bra möjligheter att bygga in den i Flow. Man använder sig även av Telias mobilnät för att garantera trygga anslutningar.

Enkelhet

 

Genom flow får du tillgänglighet till alla plattformar genom en app. Flow har även en portal för självadministration. Genom den skalbara och flexibla lösningen har Flow växt till att bli Nordens mest använda tjänst.

Huvudfunktioner

Chatt

I Flow chattar du en och en eller i öppna/stängda grupper. Chatta från mobilappen, webbappen eller softphonen. Flow står för lagring av chattar i 24 månader.

Profiler

Med profiler kan du på ett relevant sätt tala om för kollegor och kunder att du är på lunch, är ledig, sitter i möte etc. Välj vilket nummer som ska visas när du ringer.

Statistik

Hur länge väntar dina kunder i telefonkö innan du och dina kollegor svarar? Med statistikfunktionen i mobilappen får du koll på hur din kö mår.

Flow Widget

Lägg in en widget på din hemsida som visar alla öppettider, kontaktuppgifter och uppskattad väntetid i telefonkö. Du blir lätt att nå och boostar kommunikationen. Kunderna blir nöjda!

Integrera mera med kalendern

Planera era dagar som vanligt i kalendern så ser Flow till att din telefon hänvisas på rätt sätt.

Helt Online

Flow är helt onlinebaserat, och med sitt moderna användargränsnitt och självadministration blir det enklare än någonsin att sköta växeltjänster.

Kom igång idag

Testa Surfia och Flows enkla telefonitjänster idag,
helt utan bindnings- och uppsägningstider.