Mån-Fre: 08.00-17.00 Lunchstängt: 12.00-13.00 | 0430-737 30

WeKuData AB - din lokala IT- Partner

WekuData 20 åracer80
Hem Tjänster Webbutveckling Webbpaket CMS
Webbpaket E-postadress

- för dig som vill uppdatera din hemsida själv

CMSGrunden till en lyckad webbsatsning är en användarvänlig och snygg webbplats som hör ihop med din profil, och som sätter dina kunders behov i fokus. Genom vårt samarbete med kreativa formgivare säkerställer vi att din webbplats är estetiskt tilltalande såväl som tekniskt välgjord. Vi skapar ett skyltfönster för ditt företag som vi ”klär” utifrån dina önskemål och behov, av ditt eget material eller med hjälp av oss.

Vi levererar enkla strukturer och arbetar med pålitliga CMS-system som gör det enkelt för dig att uppdatera din webbplats själv, om du så önskar.

Webbpaket för olika behov

Vi levererar en webbdesign till dig, enklare eller mer avancerad helt utifrån ditt val av paket. Oavsett paketlösning sätter vi säkerhet och support i fokus, vilket är en trygghet för dig som kund.

I de tre webbpaketen ingår webbhotell, domännamn och e-postadresser allt för att du redan från start ska ha en fungerande webblösning. Exakt vad som ingår i de olika webbpaketen, och vilka tillval du kan göra, läser du mer om här.

Samarbete med formgivare

Genom att arbeta tillsammans med formgivare och kreatörer kan vi erbjuda en bredd och kompetens som ger dig bättre möjligheter att få en helhetslösning på din webbsatsning. Upptäcker du under arbetets gång att ditt behov av kreativa tjänster ökar så har du redan en upparbetad kontakt. För oss innebär det en stor flexibilitet och en möjlighet att ge dig som kund det där lilla extra.

Tilläggstjänster

I takt med att du vill utöka din webbplats eller vässa din marknadsföring kan vi också erbjuda sökmotoroptimering och hjälp med lösningar för sociala medier. Våra kreativa medarbetare erbjuder dessutom tjänster inom marknadsföring, text, foto, illustration och grafisk produktion.

Lokal support

Vi arbetar lokalt och är aldrig längre bort än Lantmannagatan 6, Laholm. När du är kund hos oss har du en personlig kontakt som kan just din webbplats.

Supporten ingår i alla våra webbpaket.

Satsa på din webbplats!

Det finns många fördelar med att ha en väl fungerande webbplats, och genom att hålla den aktuell har du störst chans att göra ett bra intryck. Med ett CMS-system kan du själv uppdatera din webbplats så fort du behöver, utan att ha några tekniska förkunskaper.

Tänk på att din webbplats är ditt skyltfönster på Internet!

Läs mer i följande folder (pdf) 

Webbproduktion i samarbete med... Björnbäret Design MacMedia Liza Design AB AmPm
 

Driftinformation

Inga kända driftstörningar

Öppettider Butik

 

Mån-Fre: 08.00-17.00

Lunchstängt: 12.00-13.00

Lördagar: Stängt

Tel: 0430-73730

Bredband

 

Surfia Bredband