Mån-Fre: 08.00-17.00 Lunchstängt: 12.00-13.00 | 0430-737 30

WeKuData AB - din lokala IT- Partner

WekuData 20 åracer80
Hem Tjänster Webbutveckling
Webbutveckling med CMS
Webbpaket E-postadress

- för dig som vill uppdatera din hemsida själv

CMSGrunden till en lyckad webbsatsning är en användarvänlig och snygg webbplats som hör ihop med din profil, och som sätter dina kunders behov i fokus. Genom vårt samarbete med kreativa formgivare säkerställer vi att din webbplats är estetiskt tilltalande såväl som tekniskt välgjord. Vi skapar ett skyltfönster för ditt företag som vi ”klär” utifrån dina önskemål och behov, av ditt eget material eller med hjälp av oss.

Vi levererar enkla strukturer och arbetar med pålitliga CMS-system som gör det enkelt för dig att uppdatera din webbplats själv, om du så önskar.

Läs mer...
 
Webbutveckling PDF Skriv ut E-postadress

 

Joomla WordpressWekudata bedriver webbutveckling och bygger webbsidor och hemsidor i CMS system (som är en förkortning av engelskans Content Management System) vilket är ett innehållshanteringssystem för att förenkla utvecklingen av en webbplats. Fördelen med ett CMS system är att du som användare vanligtvis inte behöver kunskaper i hemsidetillverkning. För att lägga till nytt material används en WYSIWYG( What You See Is What You Get)-redigering, vilket fungerar på ungefär samma sätt som MS Word.

Allt du behöver för att komma igång är en webbläsare som Internet Explorer eller Firefox och internetuppkoppling. Du kan uppdatera din webbplats från vilken dator som helst, var som helst.

Läs mer...
 


Driftinformation

Inga kända driftstörningar

Öppettider Butik

 

Mån-Fre: 08.00-17.00

Lunchstängt: 12.00-13.00

Lördagar: Stängt

Tel: 0430-73730

Bredband

 

Surfia Bredband