Mån-Fre: 08.00-17.00 Lunchstängt: 12.00-13.00 | 0430-737 30

WeKuData AB - din lokala IT- Partner

WekuData 20 åracer80
Hem Tjänster Sökmotoroptimering
SEO - Sökmotoroptimering Skriv ut E-postadress

 

SEOSEO är en förkortning av engelskans "Search Engine Optimization", och på svenska säger man sökmotoroptimering. SEO är ett begrepp inom internetmarknadsföring och innebär att utforma en hemsida så att den visas högt upp i träfflistorna på de dominerande sökmotorerna när någon söker på ett speciellt sökord. Om optimeringen är "rätt" utförd leder det till fler intresserade besökare till hemsidan.

Inom sökmotoroptimering skiljer man på så kallad onpage- och offpage optimering. Onpageoptimering går ut på att modifiera den egna sidan så att den tilltalar sökmotorn. Det kan inkludera sådant som att definiera metataggar, skriva sökord i title-taggen, formatera rubriker, unikt textinnehåll etc. Med offpage menas kort och gott att skapa relevanta kvalitativa inlänkar till sidan.

Läs mer...
 
Sökmotoroptimering PDF Skriv ut E-postadress

Varför är det så viktigt att synas i sökmotorerna?

Att finnas på webben är inte längre tillräckligt, för att nå nya kunder måste din sajt synas. Varje minut använder miljoner människor sökmotorer på internet för att finna varor och tjänster. Närmare 90% av alla sökningar efter produkter, tjänster och information sker på de tre största sökmotorerna Google, Bing och Yahoo.

Sökmotorer är numera en av de viktigaste kanalerna för företag som vill skapa nya affärer världen över, därför är det självklart enormt viktigt att hamna högt upp på listorna över sökresultat.

WeKuData hjälper just Ert företag att nå nya eller befintliga kunder genom att strategiskt använda sökmotoroptimering för marknadsföring på Internet. Målet är att fler kvalitativa kunder( kunder som verkligen är intresserade av era produkter/tjänster) ska nå fram till just Ert företags hemsida.

Läs mer...
 


Driftinformation

Inga kända driftstörningar

Öppettider Butik

 

Mån-Fre: 08.00-17.00

Lunchstängt: 12.00-13.00

Lördagar: Stängt

Tel: 0430-73730

Bredband

 

Surfia Bredband