Mån-Fre: 08.00-17.00 Lunchstängt: 12.00-13.00 | 0430-737 30

WeKuData AB - din lokala IT- Partner

WekuData 20 åracer80
Hem Tjänster Backuplösningar
Backuplösningar PDF Skriv ut E-postadress

 

Om din dator gick sönder idag, hur mycket skulle då gå förlorat? 

Vi har lång erfarenhet av backupsystem över nätet, som en jämförelse med liknande tjänster erbjuder vi övervakning av backuperna åt er!

En backup är en försäkring ifall det händer något!

Oftast tänker man inte på att ta backup förrän datorn har kraschat, blivit stulen eller t.o.m brunnit upp och det är försent. I bästa fall kanske du redan har en säkerhetskopia på dina viktiga filer lagrade lokalt på en extern hårddisk eller dvd-skiva, men vad händer vid en brand eller stöld? Med WekuDatas Online Backup kan du återställa din information på ett enkelt sätt, en billig och trygg försäkring mot oförutsedda händelser!

Hur går en Online Backup till?

Istället för att göra säkerhetskopieringen manuellt på band, cd- och dvd-skivor säkerhetskopierar vår backupprogramvara all din data online över Internet helt per automatik! Med hjälp av vårt speciella backup program( som du laddar ner gratis från oss) bestämmer du själv Hur och När säkerhetskopieringen ska utföras. Du väljer själv vilka mappar och filer som ska säkerhetskopieras och vill du kan du köra en online backup på hela datorns innehåll till WekuDatas säkra backupservrar. Att återställa informationen som du har backup på är lika enkelt och utförs med hjälp av samma programvara. 

Säkerheten

Wekudatas backuplösning är ett avancerat system där din data är skyddad dels ur perspektivet att all information är krypterad och inte går att komma åt av andra, och dels att backupservrarna är placerade i säkra serverhallar.

Varför välja oss som er backupleverantör?

Vi har lång erfarenhet av backupsystem över nätet. Som en jämförelse med liknande tjänster erbjuder vi övervakning av backuperna åt er och säkerhetsställer att ni tar och kan återställa er data.

Hur kommer man igång?

Kontakta oss så hjälper vi er med att komma igång!

Startkostnad: 0kr 
Installationshjälp ingår 
Månadskostnad: från 395kr exkl moms.

 

 

Driftinformation

Inga kända driftstörningar

Öppettider Butik

 

Mån-Fre: 08.00-17.00

Lunchstängt: 12.00-13.00

Lördagar: Stängt

Tel: 0430-73730

Bredband

 

Surfia Bredband